CPC Computers

Welkom bij CPC Computers te Kerkrade

Parkstad

Tel: 0031-45-5351588

Computers/notebooks | Netwerkbeheer en reparatie | VoIP telefonie | Webhosting | Cloud diensten | Online backup

Diensten

Wat doen we allemaal?

Online backup

Online Backup is een kant-en-klare oplossing voor het veilig opslaan van een kopie van uw data buiten uw bedrijf.

 • Veilig
 • Beter en goedkoper
 • Effectieve datacompressie
 • Snel herstel bij calamiteiten
 • Acronis
 • IASO Backup Technologies

Webhosting

Voor websites en webapplicaties zijn diverse hosting opties beschikbaar. Webhosting is gebaseerd op technologieën waarbij meerdere websites draaien op één fysiek systeem. De websites delen de systeembronnen (processor, geheugen, opslagcapaciteit en netwerkverbinding) van dit systeem, waardoor de kosten laag zijn.

 • Virtueel maar toch persoonlijk
 • Windows of Linux
 • Shared webhosting
 • Dedicated webhosting

Email

E-mail wordt u aangeboden in verschillende smaken, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken of het wel zal werken. Op deze manier is uw klant altijd en overal in staat om zijn e-mail te lezen én te bewerken.

 • Microsoft Hosted Exchange Basic
 • Microsoft Hosted Exchange Enterprise
 • Qmail

Desktop online

Een eigen PC, maar dan anders Desktop online is een virtuele Windows PC met exact dezelfde mogelijkheden en grafische gebruikersinterface als een normale Windows PC. Waar men een fysieke PC bedient via een gebruikersinterface (bureaublad) dat is geïnstalleerd op de PC zelf, maakt men bij Desktop Online gebruik van een gebruikersinterface die is geïnstalleerd op een server in een veilig datacenter.

 • Virtueel en toch persoonlijk
 • Altijd standby
 • Data veilig en vertrouwd
 • Lagere kosten
 • Beheerd door beheerders

Cloud Diensten

Bij cloud computing hoeft u geen eigenaar meer te zijn van de ICT-omgeving die u gebruikt. U investeert niet meer in hardware en software, maar u betaalt via een abonnement alleen voor het gebruik van de ICT-middelen die u ook daadwerkelijk gebruikt. Bij cloud computing maakt u dus gebruik van een ICTinfrastructuur (hardware en software) die niet op de locatie van de gebruiker staat, maar in een professioneel datacenter.

Praktische voordelen van cloud computing:

 • Korte levertijden; na online activatie zijn services direct beschikbaar
 • Schaalbaar naar behoefte
 • Professioneel beheerde ICT-omgeving door gecertificeerde kennisspecialisten
 • Optimale beveiliging tegen calamiteiten en verlies van data
 • Gegarandeerde beschikbaarheid 99,99%

Virtuele servers

Virtuele en dedicated servers zijn vooral geschikt voor situaties waarbij de prestaties moeten worden geoptimaliseerd door het toewijzen van vaste systeembronnen. Deze servers worden dan ook vooral ingezet voor veeleisende websites en (web)applicaties. De virtuele servers zijn gebaseerd op technologieën waarbij meerdere servers draaien op één fysiek systeem, maar waarbij systeembronnen als processor, geheugen, opslagcapaciteit en netwerkverbinding extra kunnen worden toegevoegd.

 • Volledig redundant
 • Beheerd door gecertificeerde specialisten
 • Virtual Private Server (Windows of Linux)
 • Virtual Dedicated Server (Windows 2008)
 • Dedicated Server


- Dedicated Servers worden op aanvraag geleverd.
- Alle virtuele servers worden standaard unmanaged geleverd.

Over ons

Wie zijn we?

Wie we zijn

CPC computers verkoopt en verhuurt PC’s en toebehoren aan bedrijven en particulieren. Ook verzorgen wij reparatie en onderhoud aan PC’s en printers. Voor het midden- en kleinbedrijf leveren wij tevens complete netwerk oplossingen en netwerksupport. Ook voor ADSL & VDSL en VOIP telefonie vindt u in CPC Computers een betrouwbare partner.

Oplossingen

Mail- en webhosting, snel internet, on-line backup, digitale televisie, on-line support of gewoon goed advies: CPC levert een oplossing die bij u of uw organisatie past.

VOIP

Wilt u geld besparen op uw telefoonkosten. Kies dan voor onze VOIP oplossing. Deze hosted VOIP oplossing biedt diverse services. Wilt u een gratis proef account, bel ons. Wilt u toch met ISDN blijven bellen, ook dan hebben wij een goedkopere oplossing en dat zonder investering.

Goedkoop bellen

Hoe kunt u geld besparen?

Bellen met Voice over Internet Protocol: ook voor u.

U heeft er waarschijnlijk wel over gehoord of gelezen: bellen via Internet.
VoIP is de afkorting die u dan al eens tegengekomen bent. CPC ontwerpt en levert oplossingen gebaseerd op deze techniek.

Internet en bellen samen over dezelfde lijn. Goed toegepast kan het een fikse besparing opleveren, terwijl de functionaliteit verbetert.

Zakelijk VoIP is kwaliteit!


Een abonnement op onze basis VoIP dienst is er al vanaf eur. 4,95 per maand (voor max. 5 toestellen).


3245.png

Links

Op zoek naar interessante links?

Onze partners

Nieuws

Informatie over onze laatste nieuwstjes?

De vele toepassingen van Digital Signage

Met een Large Format Display (LFD) krijgt uw boodschap de aandacht die het verdient. Een goed beeld zegt immers meer dan duizend woorden.

Professionele schermen zijn gemaakt voor zakelijk gebruik en kunnen makkelijk geïntegreerd worden met software toepassingen. Ze zijn er in alle soorten en maten: groot en klein, geschikt voor indoors of outdoors, met of zonder touch, standalone of complete videowalls. Daarmee zijn ze geschikt voor allerlei toepassingen.

Vergaderen/samenwerken

Allereerst is de LFD een prima alternatief voor de beamers die vaak nog bij vergaderingen en presentaties worden gebruikt. Een professionele display biedt een groot aantal grote voordelen. Allereerst kan het licht in de zaal gewoon aan blijven zodat de aanwezigen elkaar kunnen zien en er meer interactie mogelijk is. Ook voor de spreker wordt het presenteren een stuk makkelijker. Je kunt je vrij bewegen voor het scherm, want schaduwen zijn verleden tijd. Het scherm blijft vanuit alle hoeken voor iedereen duidelijk zichtbaar.

Niet alleen de beamer kan vervangen worden door een professioneel scherm, maar ook de flipover. Het mooie hiervan is dat de aantekeningen die je maakt, voortaan ook automatisch bewaard en gedistribueerd kunnen worden. Wel zo makkelijk én veilig.

Een andere handige toepassing van LFD is het installeren van kleine displays bij vergaderruimtes waarop de details van de online geboekte zaalreserveringen te zien zijn. Een zeer professioneel en efficiënt systeem waarmee bezoekers altijd naar de juiste lokatie worden geleid.

Informatie verstrekken

LFD is een goed medium om je publiek te voorzien van op maat gesneden informatie over je organisatie, een evenement, product of dienst.

Een goed voorbeeld hiervan vinden we op stations en vliegvelden. De traditionele borden met aankomst- en vertrektijden worden steeds meer vervangen door grote professionele displays die centraal worden aangestuurd.

Ook in openbare gebouwen zoals ziekenhuizen, scholen en bibliotheken zijn LFD’s in opkomst. Het kan hierbij zowel gaan om kleine bordjes voor digitale bewegwijzering als om gigantische zuilen met uitgebreide informatie zoals openingstijden, productinformatie of mededelingen.

Informatieborden bevatten niet alleen statische informatie. Op plekken waar veel bezoekers komen, worden steeds vaker touchscreens bij de receptie neergezet zodat bezoekers zichzelf kunnen aanmelden, feedback kunnen geven op bepaalde produkten of diensten of informatie te kunnen opvragen.

Commerciële boodschappen

Digital Signage biedt uitstekende kansen voor het tonen van advertenties, reclameboodschappen of video’s. Er zijn verschillende schermen voor indoor en outdoor reclame. Doordat de schermen centraal op afstand worden beheerd, kunnen de reclamemakers snel inspelen op de actualiteit, het moment van de dag of het weer.

s Ochtends een reclame voor koffie, ‘s avonds voor sterke drank. Bij mooi weer reclame voor ijs of

 

zonnebrillen, bij regen zien we liever een aanbieding voor een mooie vakantie naar de zon.

De getoonde boodschappen kunnen met geavanceerde software zelfs op een bepaalde doelgroep worden afgestemd. Denk aan een tankstation waar je een beeldscherm neerzet dat reclame toont die afgestemd is op het merk auto dat voorbijkomt.

Entertainment

Bij signage oplossingen die vooral gericht zijn op entertainment, kun je denken aan schermen die mooie beelden tonen in de wachtruimte of interactieve touchscreens met spelletjes voor de kinderen. De laatste trend is dat steeds meer kledingwinkels grote schermen plaatsen bij de pashokjes waarmee de mannen zich kunnen vermaken terwijl hun vrouw aan het winkelen is. Het klinkt erg cliché, maar het schijnt wonderen te doen voor de verkoopcijfers!

Verder doen de LFD’s het altijd goed op het sportveld of in het theater. Hierbij worden vaak enorme videowalls opgebouwd zodat het hele publiek spectaculair zicht heeft. Sportliefhebbers kunnen al tijdens de wedstrijd de doelpunten van alle kanten bekijken. En zelfs in de grootste stadions komen de artiesten op het podium zo dichtbij, dat iedereen in het publiek zich op de eerste rang waant.

Alles in één

Tenslotte is het natuurlijk ook mogelijk om diverse toepassingen te combineren. De hospitality tv’s die in hotelkamers hangen, zijn niet alleen gemaakt om televisie te kijken. Ze worden ook gebruikt om gasten welkom te heten en te informeren over de diensten die het hotel biedt. De nieuwste schermen zijn vaak interactief zodat de gasten er ook roomservice mee kunnen aanvragen of een boodschap kunnen doorgeven aan de receptie. Bovendien kunnen gasten vanaf hun mobiel er naar streamen om zo gemakkelijk films en foto’s te kunnen bekijken.

Meer weten?

Natuurlijk is het onmogelijk om een totaaloverzicht te geven van alle oplossingen die mogelijk zijn met LFD. Voor elke branche zijn weer andere toepassingen te bedenken waarmee je een betere customer experience kunt creëren. Bovenstaande voorbeelden zijn dan ook vooral bedoeld ter kennisgeving en inspiratie. Als het om ‘Professional Display’ gaat, is eigenlijk alles mogelijk!

 

============================================================


In verband met de werkzaamheden van de Buitenring Parkstad Limburg, in onze nabij omgeving, zijn wij de komende weken lastiger bereikbaar.

Komt u uit Kerkrade (Centrum) dan kunt u het beste rijden via de Industriestraat, Plein en Paralelweg.

Komt u uit richting Heerlen (Simpelveld) dan neemt u afslag Kerkrade/Simpelveld op de N281. Vervolgens gaat u richting Kerkrade en gaat rechtdoor bij de kruising Beitel/Hamstraat (ondanks de gesloten verklaring, maar deze geldt pas na 2300 m). U rijdt dan via de “oude” Hamstraat en komt zo automatisch op de parallelstraat, richting gracht. Na 2 kilometer gaat u links (en weer links) en staat dan op onze parkeerplaats.

Mocht het niet lukken, belt u ons, wij komen ook graag bij u langs.

 


=============================================================
Onze nieuwe folder is uit. Deze wordt in Kerkrade en Heerlen-Zuid en een stuk van Landgraaf huis aan huis verspreid.


U kunt natuurlijk ook online de folder bekijken

Audio en Video

Informatie over Audio en Video

CPC Computers, ook uw partner op audio & visueel gebied. Of het nu gaat om verhuur of vaste installaties, bij ons bent u aan het juiste adres.

Wij installeren apparatuur op wens van de klant, maar wij adviseren U ook graag. Zo werken wie het liefst met apparatuur van Panasonic & Optoma (voor beamers), Public Displays gebruiken we van Philips en Samsung. Ook werken wij met Neets, KramerAv, Airtame en Extron, uiteraard afhankelijk van de toepassing.

Wij richten o.a. ruimtes is voor vergaderen, presenteren, informeren en ontspannen.

Zo hebben wij o.a. projecten uitgevoerd (soms met een van onze partners) bij :

Wiertz Company (multifunctionele ruimte, presentatie displays).

Medisch Centrum Wijngracht (multi room audio & narrow casting).

Auberge de Rousch (audio & video apparatuur samen met slimme domotica).

Punctua & Partners (universele draadloze presentatie oplossing).

Mitralis Diagnostisch Centrum (multi room audio & presentatie systeem).

 


neets1.jpg

Hulp nodig?

Hieronder vindt u diverse tools om hulp op afstand te verlenen

Support optie 1 (Fast Support)
Klik hier voor deze optie

Support optie 2 (ncentral.cpc.nl)
Klik hier voor deze optie

Support optie 3 (Startcontrol) 
Klik hier voor deze optie 

Contact

Contact met ons opnemen?

E-mail

Telefoon/Fax

Tel: 0031-45-5351588
Fax: 0031-45-5465769

Adres

Steenbergstraat 5 / hoek Hamstraat
6465 AB Kerkrade
Parkstad no. 5021

Neem contact met ons op

Vul het vinkje of de code in onderstaande captcha a.u.b. in:

Alle velden invullen

Openingstijden

 • Maandag van 08.30 tot 17.30 uur
 • Dinsdag t/m vrijdag van 08.30 tot 20.00 uur
 • Zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur
 • Klanten met een 24 uurs servicecontract kunnen buiten deze tijden contact opnemen met het 24 uurs servicenummer.

Extra informatie

Sales:
Hans Bulkens
Email: sales@cpc.nl

Techische dienst / helpdesk:
Ed Szajner, Mario Sauren en Zeb op den Camp
Email: td@cpc.nl

Administratie:
Suzanna Bulkens-Thomas
Fax: 0031-45-5431663
Email: administratie@cpc.nl

Problemen/klachten:
Hans Bulkens
Tel: 0031-45-5351588
Email: sales@cpc.nl

Deze website maakt gebruik van cookies voor Google Analytics | ©Copyright 2016 CPC Computers | ©Website 2016 Pyramid-IT